Annulering en Retour

Annulering en Retour

In het kader van de Wet Kopen op Afstand heeft de consument bij het doen van aankopen via Internet recht op een ‘afkoelingsperiode’. Vervangjehakje hanteert een afkoelingsperiode van 14 kalenderdagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag de consument de koop ontbinden door een beroep te doen op het retourrecht. Nadat de koop ontbonden is heeft de consument 14 dagen de tijd het product op eigen kosten te retourneren.

Omdat verzending altijd voor rekening en risico van de verzender geschiedt, dient het pakket deugdelijk verpakt te zijn. Wanneer de teruggezonden goederen compleet, indien mogelijk in originele verpakking en onbeschadigd zijn, dan storten wij het door u betaalde aankoopbedrag, binnen 14 dagen terug op uw rekening.

Let op; wij hanteren wel extra administratiekosten van € 1,25 bij het retour zenden van het product. Deze kosten zullen wij verrekenen met het door u betaalde aankoopbedrag, en het resterende bedrag zal op uw bankrekening worden teruggestort.

Voor een vlotte afhandeling kunt u het beste telefonisch contact opnemen op ons telefoonnummer 0545-286203 of bericht sturen naar info@vervangjehakje.nl zodat wij op de hoogte zijn van uw retourzending en de betaling spoedig naar u terug kunnen boeken bij ontvangst van de retourzending.